Upitnik uz izložbu Priče iz prošlosti - putovanje u izgubljene krajolike

Razgledali ste izložbu Priče iz prošlosti - putovanje u izgubljene krajolike?

VAŠE MIŠLJENJE NAM JE VAŽNO

Zanimljiva izložba, zar ne? Ili vam se nije svidjela? Kako bi znali za buduće izložbe i projekte, Vaše mišljenje nam je izuzetno važno!

Zanima nas što mislite o konceptu, samoj izložbi, tehnologiji i odgovori na slična pitanja koja možete pronaći u ovom upitniku.

Anonimni upitnik se sastoji od 13 jednostavnih pitanja, puno ćete nam pomoći, a za njegovo ispunjavanje potrebno je izdvojiti samo jednu minutu.

Poveznica na upitnik:

https://surveyhero.com/c/DAeL

 

Otvorenje izložbe u utorak 12. travnja s početkom u 19 sati u Galeriji AMZ, Pavla Hatza 6, Zagreb.

Putujte kroz vrijeme s virtualnim arheološkim krajolicima Podunavlja na izložbi "Priče iz prošlosti: Putovanje u izgubljene krajolike" do 28. svibnja 2022. u Galeriji AMZ, ulica Pavla Hatza 6, Zagreb.

RADNO VRIJEME

UTORAK - PETAK 10 -18 sati
SUBOTA 10 -13 sati

Izložba PRIČE IZ PROŠLOSTI: Putovanje u izgubljene krajolike jedna je od aktivnosti projekta Virtualni arheološki krajolici Podunavlja (Virtual Archaeological Landscapes of the Danube Region“, akronim: Danube's archaeological eLandscapes, DTP: 3-641-2.2) provodi se u sklopu Interreg programa transnacionalne suradnje V-B Dunav 2014-2020 te je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF).

Donirajte!

Arheološkom muzeju u Zagrebu, stradalom u potresu 22. ožujka 2020. godine, potrebna je Vaša pomoć. Donirajte ovdje